Hae töitä kanssani

Miksi hakea töitä kanssani

Hae niin kuin haluat!

Pahimmillaan Rekryagentilla
Pitkä hakemuslomake, joka saa peukaloruuvit vilisemään silmissäsi VS Soita tai laita meili
Ylianalysoi työpaikkailmoitus selvittääksesi, mitä hakemukseen halutaan VS Tsekkaa hakukohtaisesta listasta, millaisia asioita mainita hakemuksessa
Latteat automaattiviestit tai päättymätön hiljaisuus VS Aktiivinen viestintä ja yksilöllistä palautetta hakemuksestasi
Haastattelu, joka tuntuu kuulustelulta, eikä kahviakaan malta juoda VS Rento etäjuttutuokio, jossa tarjoilutkin tulevat kotiovellesi

Koeajan päätyttyä kiitoksena paketti, jonka palveluilla voit helpottaa arkeasi ja hemmotella itseäsi.

Kurkista tarkemmin rekrytoiduille tarjottavia palveluita

Nappaa rekrytoija avuksesi työnhakuun!

Näillä tunnin mittaisilla paketeilla saat uuden sysäyksen työnhakuun, LinkedInin hyödyntämiseen tai urasuunnitteluun.

Puuttuva johtolanka -urasparraus

62 € /h (sis. 24 % alv)

Tiedän mitä on havahtua kesken opintojen siihen, että on ihan väärällä alalla. Ja tiedän, millaista on helliä yksin unelmia, joiden toteuttaminen tuntuu mahdottomalta. Olen haaveillut omien biisien tekemisestä, kirjan kirjoittamisesta, lautapelin suunnittelusta ja elämästä rekrytointiyrittäjänä. Unelmieni toteutumiseen on vielä matkaa, mutta tiedän, miten voin saavuttaa ne. Haluan auttaa myös sinua valitsemaan omat unelmasi ja löytämään tapoja elää haluamallasi tavalla. En voi luvata sinulle valmiita vastauksia, mutta autan sinua etsimään niitä yhtä paneutuneesti kuin unelmat olisivat omiani.

Oletko haaveillut kirjan kirjoittamisesta tai äänisuunnittelijan urasta?

Kadonneen työpaikan metsästys -työnhaun tehopaketti

62 € /h (sis. 24 % alv)

Kun ensimmäisen kerran hain töitä, minulla meni 1,5 vuotta saada kyllä-vastaus. Työnhaku kolkutti takaraivossa silloinkin kun näin ystäviä. Häpeä ja epäonnistumisen tunne kasvoivat jokaisen ein myötä. Kuvittelin osaavani kirjoittaa hakemuksen, mutta vasta kun sain HR-alalla toimivan mentorin, työnhakuni palkittiin. Aurinko ei ole koskaan paistanut niin lämpimästi kuin työsopimuksen allekirjoitettuani.

Seuraavalla kerralla löysin uuden työn kahdessa kuukaudessa. 19 hakemuksesta 13 johti haastattelukutsuun ja sain 7 muuta yhteydenottoa rekrytoijilta. Olen käyttänyt samaa hakemuspohjaa erinomaisin tuloksin myös työnhakuvalmennettavieni kanssa. Eräs juuri yliopistosta valmistunut hakija sai muutamassa kuukaudessa työn unelma-alaltaan ja toiselle aukesi ovi HR-alan työhön.

Lähetä minulle CV:si, hakemuksesi ja linkki haluamaasi työpaikkaan. Käydään yhdessä läpi, miten voit esitellä osaamisesi työnantajaa houkuttelevalla tavalla ja mistä löytyisi lisää sinua kiinnostavia työpaikkoja. Tämä palvelu on tarkoitettu ensimmäistä kesätyötään etsivästä aina asiantuntijatasolla toimiviin asti.

LinkedInin salaiset aseet

62 € /h (sis. 24 % alv)

Haluatko enemmän yhteydenottoja headhuntereilta? Tahdotko lisää näkyvyyttä ja laajemmat verkostot? Laitetaan Linkkarisi iskuun!

Tämän sparrauksen jälkeen tiedät, miten saat profiilisi näkymään paremmin headhuntereiden hakutuloksissa ja miten voit esitellä muille osaamistasi kiinnostavasti. Saat myös rohkeutta ja ideoita omien julkaisujen tekoon.

Vuonna 2020 julkaisuni keräsivät yli 45 000 näyttökertaa, vuonna 2021 kymmenkertaistin näkyvyyden ja tänä vuonna olen ylittänyt 500 000 näytön maagisen rajan yhdellä julkaisulla. Nyt olen valmiina jakamaan salaiset aseeni kanssasi, jotta sinunkin osaamisesi pääsee oikeuksiinsa.

Liittolaiset puolellasi

Rekryagentin asiakkaana saat työnhaun selättämiseen yhteistyökumppaneiden palvelut muita edullisemmin.

Tiikeri ei pääse raidoistaan, mutta työnhakijana pääset eroon pilkuistasi hetkessä. Pilkuttaja tarjoaa hakemuksen ja ansioluettelon tarkistuksen yhteishintaan 50 euroa, mutta Rekryagentin asiakkaana saat tämän 40 eurolla.

Työhaastattelun vaatekriisi haihtuu savuna ilmaan, kun varaat Caps Lookin pukeutumisneuvonnan. Kun sinulla on ylläsi ammattilaisen valitsema, parhaita puoliasi korostava asu, voit astella itsevarmana työhaastatteluun. Puolen tunnin pukeutumisneuvonnan hinta on 55 euroa, mutta Rekryagentin asiakkaana maksat vain 45 euroa.