Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Tällä sivulla näkyvät kaikki julkisessa haussa olevat työpaikat. Niiden lisäksi olen mukana esimerkiksi Uratalon ja Henkilöstökumppanin rekryissä ja aherran salaisten suorahakujen kulisseissa.

Jos juuri nyt et löydä etsimääsi työpaikkaa näiltä sivuilta, kurkkaa myös Rekrytoijalistaa! Löydät sieltä paljon suoria linkkejä eri yritysten ja alojen rekrytoijiin ja työnhakuvalmentajiin.

Voit ilmiantaa kiinnostuksesi mihin tahansa Rekryagentin avoimista työpaikoista laittamalla sähköpostia osoitteeseen heidi.torn(at)rekryagentti.fi tai soittamalla numeroon (0) 509105922. Voit lähettää juuri sellaisen hakemuksen kuin haluat: videon, hakemustekstin, portfolion, linkin LinkedIn-profiiliin, CV:n... Mitä tahansa sellaista, minkä uskot osoittavan, että olet juuri se etsintäkuulutettu tuleva työntekijä.

Tuntuuko työnhaku yhä kryptiseltä koodinpurulta? Jokaisen työpaikkailmoituksen alla paljastetaan lista niistä avainsanoista, joihin liittyvää kokemusta tai ajatuksia kannattaa tuoda hakemuksessa esiin.Henkilötietorekisterin rekisteriseloste

Lähettämällä hakemuksen hakija antaa suostumuksensa henkilötietojensa käsittelyyn kyseiseen rekrytointiprosessiin liittyen. Hakija antaa suostumuksensa myös tietojensa toimittamiseen rekrytoivan yrityksen rekrytoinnista vastaavienn edustajien käyttöön. Tietoja säilytetään kahden vuoden ajan, jotta hakijoiden tasa-arvoinen kohtelu valintatilanteessa voidaan tarvittaessa todistaa.

Henkilötietorekisterissä säilytetään hakijalta saadut, haettavan työtehtävän kannalta olennaiset tiedot. Poikkeuksena hakijasta voidaan pyytää lisätietoja suosittelijalta, mikäli hakija on antanut tähän suostumuksensa.

Hakija voi koska tahansa pyytää tietonsa nähtäväkseen ja päivitettäviksi tai poistettaviksi.