Palvelut rekrytoiduille

Haluaisitko pitkän työviikon jälkeen päähieronnan tai ammattikokin valmistaman illallisen?

Näin se toimii:

Koeajan päätyttyä saat käyttöösi ohjeet siitä, kuinka voit käyttää tietyn summan haluamallasi tavalla alla esiteltyihin palveluihin. Huomioithan, että palveluiden tarjonta ja saatavuus voivat vaihdella eri alueiden ja ajankohtien välillä.

Palvelut

Rentoutusta keholle ja mielelle

Superfiilis-hoitola tarjoaa Helsingin keskustassa hemmottelua kuumakivihieronnasta äänimaljahoitoihin.

MAJ:n kautta saat kampaamo- ja meikkauspalvelut luoksesi kaipaat sitten juhlakampausta tai uutta väriä hiuksiin. MAJ toimii Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Satakunnassa.

Kotiin

Jos työpäivän jälkeen olisi ihana tulla siivottuun kotiin ja löytää     valmis ruoka jääkaapista, Serfinon kautta järjestyy niin kokki kuin kotisiivouskin. Muihin arjen palveluihin kuuluvat muun muassa assistenttipalvelut, lastenhoito ja pienremontointi.

Haluaisitko vähän erilaisen koti-illan? Juhlaviihde Mäntysten kautta voit vuokrata käyttöösi esimerkiksi pomppulinnan tai hattarakoneen. Saatavilla olevat palvelut ja niiden hinnat vaihtelevat alueittain. Ajantasaiset tiedot näet yrityksen omilta sivuilta.

Uusia taitoja

Haluaisitko vihdoin päihittää golfkaverisi? Bonn & Leon tarjoaa yksityistunteja juuri sinun tavoitteidesi mukaan. Tunnit järjestetään pääkaupunkiseudulla tai etänä.

Vai sittenkin laulutunneille tai äänenkäytön valmennukseen? Sol Studiumin tunneilla löydät oman äänesi Ronnie Karlssonin johdolla etänä.

Kaikilla meillä on hetkiä, jolloin tekisi mieli pohtia omaa työtä jonkun kanssa. Työnohjausta tarjoavat Päijät-Hämeessä ja pääkaupunkiseudulla Jonne Honkanen ja Etelä-Pohjanmaalla Johanna Paul. Työnohjauspalvelut ovat käytettävissäsi myös etänä. Paketti sisältää useamman tapaamiskerran, joiden aikana voit keskustella luottamuksellisesti työhön liittyvistä asioista.

Kurkista yhteistyökumppaneita esitteleviä videoita

Täältä pääset tutustumaan yhteistyökumppaneista tekemiini videoihin!