Rekrytoijalista

Tämä on lista rekrytoijista ja työnhakuvalmentajista ja listaa ylläpitää Rekryagentti Heidi Torn. Tämän listan tarkoitus on

  • Auttaa rekrytointipalveluita etsiviä yrityksiä
  • Auttaa työnhakijoita löytämään suoria kontakteja oikeisiin rekrytoijiin
  • Auttaa työnhakijoita löytämään työnhakuvalmentajia
  • Auttaa rekrytoijia saamaan yhteydenottoja asiakkailta ja työnhakijoilta

Listaa voit rajata toimialueen, toimialan ja tarvitsemiesi palveluiden mukaan. Onnea etsintään!

Heidi Torn

Toimiala
Asiakaspalvelu, Eläinlääketiede, Elokuva, radio ja TV -tuotannot, Henkilöstöala, Kahvila- ja leipomoalan työt, Käsityöala, Kassatyö, Kauneudenhoito ja hyvinvointipalvelut, Koulutus, Kulttuurialan työt, Markkinointi ja viestintä, Matkailu, Myynti, Ravintola-ala, Sosiaaliala, Tapahtuma-ala, Terveydenhuolto, Toimistotyöt, Yrittäjien ulkoistetut kumppanit

Työskentelyalue
Koko Suomi

Tämänhetkiset avoimet työpaikat
Lastenkodin ohjaaja

Tarjotut palvelut
Hakemuksen ja CV:n kommentointi, Henkilöarviointi, LinkedIn-valmennus, Rekrytointi, Suorahaku, Uravalmennus

Yritys tai työnantaja
Rekryagentti

Lisätietoja rekrytoijasta
Tarjoan rikollisen hyvää rekrytointia ja työnhakuvalmennusta. Hurmaan hakijat työpaikastasi kertovilla videoilla, hakutapojen runsaudella ja VIP-kohtelulla haastatteluissa. Mainitsinko jo, että rekrytoitusi pääsevät piikkiini esimerkiksi hierontaan, kampaajalle tai golf-valmennukseen? Kanssani varmistat, että hakijakokemus ja työnantajakuvasi ovat timanttia. Koska olen sokko, kaikki tapahtuu yhdenvertaisesti ja ilman silminnäkijöitä. Uutta työtä etsiville olen työnhaun isosisko: kannustan, annan uusia ideoita ja ennen kaikkea helpotan sitä uuvuttavaa puurtamista. Valmennuksissa käyttämäni hakemusrunko on esimerkiksi tuonut itselleni 13 haastattelukutsua kahdessa kuukaudessa ja moni valmennettavistani on löytänyt sen avulla haluamansa työn.

https://www.linkedin.com/in/heiditorn/

Lue lisää

Kalle Honkonen

Toimiala
Asiakaspalvelu, Henkilöstöala, IT, Kahvila- ja leipomoalan työt, Käsityöala, Kassatyö, Kauneudenhoito ja hyvinvointipalvelut, Kiinteistöhuolto, Koulutus, Kuljetus ja logistiikka, Kulttuurialan työt, Lakiala, Markkinointi ja viestintä, Markkinointi ja viestintä, Matkailu, Myynti, Pankki- ja rahoitusala, Ravintola-ala, Sähkö- ja automaatioala, Sosiaaliala, Taloushallinto, Tapahtuma-ala, Terveydenhuolto, Toimistotyöt, Tuotantotyö, Turvallisuusala, Varasto, Ylimmän johdon tehtävät, Yrittäjien ulkoistetut kumppanit

Työskentelyalue
Koko Suomi

Tämänhetkiset avoimet työpaikat

Tarjotut palvelut
Henkilöarviointi, Henkilöstövuokraus, LinkedIn-valmennus, Rekrytointi, Suorahaku

Yritys tai työnantaja
Uratalo Group Oy

Lisätietoja rekrytoijasta
Pystyn auttamaan pitkän yrittäjäkokemukseni ansiosta monella eri toimialalla tehtäviin rekrytointeihin. Olen erikoistunut myynnin ja myyntijohdon sekä eri alojen asiantuntijoiden suorarekryihin ja -hakuihin. Luonnollisesti päiviini kuuluu myös suorittavan työn työntekijöiden rekrytointeja, joita myös mielelläni teen. Vaativampiin rekrytointeihin olen tavannut käyttää myös laajaa sidosverkostoani apuna. Toisin sanoen, kasaamme teidän tarpeeseenne sopivan joukkueen eri alojen ammattilaisia, jolla varmistetaan yhdessä eri rekrytointiteknologioiden kanssa jokaisen rekryn onnistuminen. Luonteeltani olen avoin, puhelias sekä joidenkin mielestä myös hauska. Rekrytoinnit teen aina tosissani mutta harvoin vakavana. Jos haluat keskustella rekrytoinnin käynnistämisestä teille, niin ole ihmeessä yhteydessä. Voin vaikka sparrailla ajatuksen suhteen, eikä keskustelut maksa mitään.

https://www.linkedin.com/in/honkonen/

Lue lisää

Emil Lindholm

Toimiala
Henkilöstöala, Myynti, Rakennusala, Taloushallinto

Työskentelyalue
Koko Suomi

Tämänhetkiset avoimet työpaikat
Kirjanpitäjän positiot (useita), järjestelmäasiantuntija, Taimitarhapäällikkö, myyntipäällikkö

Tarjotut palvelut
Rekrytointi, Suorahaku

Yritys tai työnantaja
Diversify Oy

Lisätietoja rekrytoijasta
Kolmihenkinen suorahakutoimisto Lauttasaaresta. Ydinosaaminen Myynnin, taloushallinnon, FinTechin ja rakennusalan roolien suorahauista "success fee"- tyyppisesti. Lisäksi koulutamme rekrytoijia sourcauksessa.

https://www.linkedin.com/in/emil-lindholm-81918b10b/

Lue lisää

Juho Toivola

Toimiala
Asiakaspalvelu, Eläinlääketiede, Elokuva, radio ja TV -tuotannot, Henkilöstöala, IT, Kahvila- ja leipomoalan työt, Käsityöala, Kassatyö, Kauneudenhoito ja hyvinvointipalvelut, Kiinteistöhuolto, Koulutus, Kuljetus ja logistiikka, Kulttuurialan työt, Kunnallistekniikka, Lääketeollisuus, Lakiala, Markkinointi ja viestintä, Matkailu, Myynti, Pankki- ja rahoitusala, Rakennusala, Ravintola-ala, Sähkö- ja automaatioala, Sosiaaliala, Taloushallinto, Tapahtuma-ala, Terveydenhuolto, Toimistotyöt, Tuotantotyö, Turvallisuusala, Varasto, Ylimmän johdon tehtävät, Ympäristöala, Yrittäjien ulkoistetut kumppanit

Työskentelyalue
Pirkanmaa

Tämänhetkiset avoimet työpaikat
Yrityksemme Asselmointi Oy tekee 25 kokeneen henkilöarvioijan voimin henkilöarviointeja kaikenlaisiin rekrytointeihin.

Tarjotut palvelut
Henkilöarviointi

Yritys tai työnantaja
Asselmointi Oy

Lisätietoja rekrytoijasta
Suomalainen työelämä tarvitsee asselmointia, yksilön vahvuuksien tunnistamista ja arvostamista. Ei enää iänikuista, hiilenmakuista nillittämistä kehitysalueista, riittämättömyydestä ja heikkouksista. Laadukas monimenetelmäinen asselmointi tuottaa arvokasta tietoa henkilöstöpäätösten tueksi. Asselmointi on korvamato rekrytointipäätöksissä ja tukee johtoa mm. kehittämistarpeiden tunnistamisessa tai seuraajasuunnittelussa. Asselmointimme ovat alan osuvimpia ja kantaaottavimpia. Joku (joka ei tiedä paremmin) kutsuisi asselmointia henkilöarvioksi, soveltuvuusarvioksi tai psykologiseksi arvioinniksi. Asselmointi perustuu henkilön vahvuuksiin. Asselmoinnin avulla tunnistat yksilön kyvykkyyden, tulevaisuuden potentiaalin sekä sopivuuden tehtävään. Asselmointeja tekevät laillistetut, henkilöarviointiin sertifioidut psykologit - tai sitten ei-psykologit, asiakkaana sinä voit valita.

https://www.linkedin.com/in/juhotoivola/

Lue lisää

Tommi Toivonen

Toimiala
Henkilöstöala, Ympäristöala

Työskentelyalue
Koko Suomi

Tämänhetkiset avoimet työpaikat
Olen erikoistunut Future Tech alan (uusiutuva energia, cleantech, IT) hakuihin.

Tarjotut palvelut
Hakemuksen ja CV:n kommentointi, Henkilöarviointi, Rekrytointi, Suorahaku

Yritys tai työnantaja
Intelligent Employment Oy

Lisätietoja rekrytoijasta
Toimin Intelligent Employmentilla Senior Headhunterina ja tarjoan kokonaisvaltaista suorahaku ja headhunting palveluita asiakkailleni. Vastaan projekteistani alusta loppuun eli aina profiili speksauksesta finaalikandidaattien psykometrisiin arvioihin. Työskentelen tällä hetkellä vahvasti kansainvälisissä projekteissa ja hakemani positiot sijoittuvat ympäri Eurooppaa, joten autan hakijoita myös mielellään relokaation suunnittelun kanssa.

https://www.linkedin.com/in/tommi-toivonen-163363a1/

Lue lisää

Outi Ahorinta

Toimiala
Asiakaspalvelu, Markkinointi ja viestintä, Pankki- ja rahoitusala, Taloushallinto, Toimistotyöt

Työskentelyalue
Uusimaa

Tämänhetkiset avoimet työpaikat
Tällä hetkellä haussa mm. johdon assistenttia, kirjanpitäjää, vaativia muita taloushallinnon tehtäviä. Käy kurkkaamassa Businessliken kotisivuilta avoimet tehtävät, niin tiedät aina, mitä meillä on auki. Siistit sisätyöt, eli erilaiset toimistotyöt ovat meidän alaa.

Tarjotut palvelut
Hakemuksen ja CV:n kommentointi, Henkilöstövuokraus, Rekrytointi

Yritys tai työnantaja
Businesslike Oy Henkilöstöpalvelu

Lisätietoja rekrytoijasta
Haluan tarjota niin yritysasiakkaillemme kuin työnhakijoille mielyttävän rekrytointielämyksen. Kandidaattina tulet nähdyksi ja kuulluksi ja minulle on tärkeää, että löydän juuri sinulle, sen sopivimman ja sinunnäköisesi paikan. Yritysasiakkaillemme vuorostaan halua löytää ne kandidaatit, jotka sekä persoonaltaan, että substanssiosaamiseltaan ovat sopivimmat kulloiseenkin toimeksiantoon. Olen kiinnostunut siitä, millainen kulttuuri ja millaisia työnantajia te olette. Minulle on sydämenasia pitää yrityksenne työnantajakuvaa korkealla aina, koko rekrytointiprosessin ajan.

https://www.linkedin.com/in/outi-ahorinta-5930732/

Lue lisää

Päivi Könönen

Toimiala
Asiakaspalvelu, Henkilöstöala, Koulutus, Markkinointi ja viestintä, Myynti, Pankki- ja rahoitusala, Taloushallinto, Ylimmän johdon tehtävät, Yrittäjien ulkoistetut kumppanit

Työskentelyalue
Pohjois-Karjala

Tämänhetkiset avoimet työpaikat
Tällä hetkellä vain headhuntig toimeksiantoja

Tarjotut palvelut
Hakemuksen ja CV:n kommentointi, Henkilöarviointi, Henkilöstövuokraus, Rekrytointi, Suorahaku, Uravalmennus

Yritys tai työnantaja
HR-Consulting Oy

Lisätietoja rekrytoijasta
Yli 20 vuotta kokemusta HR-alan tehtävistä Pohjois-Karjalassa. Rekrytoinnit, uravalmennukset, headhuntig sekä outplacement (uudelleen sjoittuminen) sen lisäksi teen SHL työsoveltuvuusarvioita ja kykytestejä. Minulla on laajat verkostot Pohjois-Karjalassa eri yrityksiin sekä HR-alan ihmisiin. Toimin mm. Henry (henkilöstöjohtamisen ryhmän) aluevetäjänä. Tarjoan omaa HR-osaamista sekä HR-palveluita alueellisesti livenä Pohjois-Karjalassa sekä verkonvälityksellä koko suomessa.

https://www.linkedin.com/in/p%C3%A4ivi-k%C3%B6n%C3%B6nen/

Lue lisää

Emma Ilves / Blockbusters Gang

Toimiala
Elokuva, radio ja TV -tuotannot

Työskentelyalue
Koko Suomi

Tämänhetkiset avoimet työpaikat

Tarjotut palvelut
Hakemuksen ja CV:n kommentointi, Henkilöstövuokraus, Rekrytointi, Suorahaku, Uravalmennus

Yritys tai työnantaja
Blockbusters Gang

Lisätietoja rekrytoijasta
Hoidamme pääosin freelancereiden eli projektikohtaisten työntekijöiden rekrytointia, henkilöstövuokrausta ja kouluttamista. Tavoitteenamme on viedä av-alan rekrytointia ammattimaisempaan ja sujuvampaan suuntaan niin tekijöiden kuin työvoimaa etsivien yritysten näkäkulmasta.

linkedin.com/in/emma-ilves/

Lue lisää

Hannu Pelli

Toimiala
Markkinointi ja viestintä, Myynti

Tämänhetkiset avoimet työpaikat

Tarjotut palvelut
LinkedIn-valmennus, Rekrytointi, Suorahaku

Yritys tai työnantaja
Salesonly

Lisätietoja rekrytoijasta
Myynnin ja markkinoinnin suorahakutoimeksiannot Nordic alueelle.

https://www.linkedin.com/in/hannupelli/

Lue lisää

Niku Hinkka

Toimiala
Henkilöstöala, IT, Koulutus, Lakiala, Markkinointi ja viestintä, Myynti, Pankki- ja rahoitusala, Rakennusala, Sähkö- ja automaatioala, Sosiaaliala, Terveydenhuolto, Toimistotyöt, Turvallisuusala, Ympäristöala

Työskentelyalue
Koko Suomi

Tämänhetkiset avoimet työpaikat

Tarjotut palvelut
Hakemuksen ja CV:n kommentointi, Uravalmennus

Yritys tai työnantaja
Laskutuspalvelun kautta

Lisätietoja rekrytoijasta
Etsin sinulle toimivimman reitin haluamaasi elämään! 62 € (sis alv) per 50 min pikavalmennus puhelimitse tai videopuheluna. Esimateriaalina lähetät CV:si tai vastaavan elämäntarinan pohdittavaksi. Puhelun ensimmäisen puolikkaan aikana käymme läpi olennaisimman elämäntilanteestasi. Loppuajan käymme läpi juuri sinulle sopivia konkreettisia vaihtoehtoja. Toinen sessio on mahdollinen, jos elämäntilanne on erityisen monimutkainen. Voimme myös keskustella downshiftaamisen mahdollistamisesta, eli elämäsi yhdistämistä työhaluisisi ja eri "työnteko- ja rahoitusmuotoihin" (työn, tukien, perhe-elämän porsaanreikien, vaihtoehtoisten tulojen, yrittäjyyskokeilujen ja vastaavien suhteen). Saat mahdollisimman tehokkaan avun kovalla rakkaudella uravalmentajajuristilta, joka on auttanut alasta riippumatta satoja korkeakoulutettuja kohti haluamaansa elämää. Omalla kohdallani olen esimerkiksi duunariperheestä ponnistanut sukuni ensimmäinen yliopistokoulutettu, joka on leppoistanut elämänsä, kilpailuttanut 2v aikana tulojaan 3100€/kk ylöspäin ja saa merkittäviä sivutuloja.

https://www.linkedin.com/in/niku-hinkka/

Lue lisää

Terhi Saarikoski

Toimiala
Asiakaspalvelu, Elokuva, radio ja TV -tuotannot, Henkilöstöala, IT, Kahvila- ja leipomoalan työt, Käsityöala, Kassatyö, Kauneudenhoito ja hyvinvointipalvelut, Kiinteistöhuolto, Koulutus, Kuljetus ja logistiikka, Kulttuurialan työt, Kunnallistekniikka, Lääketeollisuus, Markkinointi ja viestintä, Matkailu, Myynti, Pankki- ja rahoitusala, Rakennusala, Ravintola-ala, Sähkö- ja automaatioala, Sosiaaliala, Taloushallinto, Tapahtuma-ala, Terveydenhuolto, Toimistotyöt, Tuotantotyö, Turvallisuusala, Varasto, Ympäristöala

Tämänhetkiset avoimet työpaikat

Tarjotut palvelut
Hakemuksen ja CV:n kommentointi, LinkedIn-valmennus, Uravalmennus

Yritys tai työnantaja
TahtoNainen Terhi Saarikoski

Lisätietoja rekrytoijasta
Uravalmennus ja työnhakuohjaus etänä ympäri Suomen. Asiakkaina niin alanvaihtajia, työpaikanvaihtajia, opiskelijoita kuin yrittäjiäkin. Myös LinkedIn - koulutusta

https://www.linkedin.com/in/terhi-saarikoski-tahtonainen

Lue lisää

Jonne Perola

Toimiala
Asiakaspalvelu, IT, Markkinointi ja viestintä, Myynti, Sähkö- ja automaatioala, Taloushallinto, Toimistotyöt, Ylimmän johdon tehtävät, Yrittäjien ulkoistetut kumppanit

Työskentelyalue
Uusimaa

Tämänhetkiset avoimet työpaikat
It-projektipäällikkö, ohjelmistokehittäjä

Tarjotut palvelut
Henkilöstövuokraus, Rekrytointi, Suorahaku

Yritys tai työnantaja
Adecco

Lisätietoja rekrytoijasta

https://www.linkedin.com/in/jonneperola/

Lue lisää