Kehrä

Kehrä

Olen sokea artisti ja biisinkirjoittaja ja teen suomenkielistä musiikkia artistinimellä Kehrä. Musiikkia, joka saa sinut unohtamaan arkimaanantain. EsikoisEP:ni Tanssiaiskutsu Tuonelasta julkaistiin keväällä 2024. Tein sille kannet sokkona tekoälyllä lopputulosta näkemättä.

Desibelissä kuvaillaan EP:tä näin: "Pysäyttävän kaunista, ainutlaatuista ja toisinaan myös kovaa kuten itse elämäkin."

Musiikkiani on voinut kuulla eri radioista ja Spotifyn viralliselta soittolistalta. Yhteensä kappaleita on kuunneltu eri suoratoistopalveluissa yli 13 000 kertaa. Olen lisäksi ollut haastateltavana muun muassa Kiviradiolla ja Radio Innolla.

"Älä varaa meille matkaa New Yorkiin tai tilaa pitsaa leffamaratoniin. En tarvii aikaa tai matkaa, vaan aikamatkaa." Toisessa elämässä⏳ "Kysyt eiks mua pelota suudella aavetta", Hallainyö 👻 "Keijuilta siivet pois sokeroidaan", Keinumaan🧚‍♀️ "Hän lupaa sulle suudelman, tunnet kaulallas pakkasenpureman", Lumenneito❄️ "Kiinni pitämisestä saat kympin käytöksestä", Miljoonat🏒 "Mitä jos et herää ääneen mun", Hyvää yötä ja hyvästi🌚

"Kehrän ääni on metallisessa heleydessään kuin kuulas pakkasaamu. Seireenin lailla se pitää kuulijansa mielenkiinnon. Suomenkielisiin kappaleisiin kehrätyt sanat ovat monitulkintaisia, eikä rakkauskaan ole hattaranpinkkiä onnea, vaan siinäkin kuuluvat tummemmat nuotit.”

Ruususen unissa, pedon kidassa, sylissä kun ottaa vatsanpohjasta, tavoittelemassa höyhensiivin taivaankappaleita. Siellä on Kehrä."

Haluaisitko sinäkin olla artisti tai biisinkirjoittaja? Tilaa uutiskirjeeni Luovuuden lumous ja kirous