Miksi hakea töitä kanssani

Miksi hakea töitä kanssani

Hae niin kuin haluat!

Pahimmillaan Rekryagentilla
Pitkä hakemuslomake, joka saa peukaloruuvit vilisemään silmissäsi VS Soita tai laita meili
Ylianalysoi työpaikkailmoitus selvittääksesi, mitä hakemukseen halutaan VS Tsekkaa hakukohtaisesta listasta, millaisia asioita mainita hakemuksessa
Latteat automaattiviestit tai päättymätön hiljaisuus VS Aktiivinen viestintä ja yksilöllistä palautetta hakemuksestasi
Haastattelu, joka tuntuu kuulustelulta, eikä kahviakaan malta juoda VS Rento etäjuttutuokio, jossa tarjoilutkin tulevat kotiovellesi

Koeajan päätyttyä kiitoksena paketti, jonka palveluilla voit helpottaa arkeasi ja hemmotella itseäsi.

Kurkista tarkemmin rekrytoiduille tarjottavia palveluita

Nappaa rekrytoija avuksesi työnhakuun!

Näillä tunnin mittaisilla paketeilla saat uuden sysäyksen työnhakuun, LinkedInin hyödyntämiseen tai urasuunnitteluun.

Puuttuva johtolanka -urasparraus

62 € /h (sis. 24 % alv)

"Meistä tuli lääkäreitä..." kunnes vaivihkaa alkoi mielessä kangastella toinenkin idea.

Jos olet hädintuskin uskaltanut kuiskata uratoiveitasi yön pimeydessä, tämän sparrauksen jälkeen pystyt sanomaan ne ääneen ja punnitsemaan vaihtoehtojasi konkreettisesti. On kyseessä sitten yrittäjyys tai loikka alalta toiselle. En voi luvata sinulle valmiita vastauksia, mutta autan sinua etsimään niitä yhtä paneutuneesti kuin unelmat olisivat omiani.

Kadonneen työpaikan metsästys -työnhaun tehopaketti

62 € /h (sis. 24 % alv)

Tuntuuko työhakemuksen kirjoittaminen yhtä hankalalta kuin veroilmoituksen täyttö? Haluatko saada yksilöllisiä neuvoja unelmatyösi kaappaamiseen tai vinkkejä piilotyöpaikkojen paljastamiseen?

Lähetä minulle CV:si, hakemuksesi ja linkki haluamaasi työpaikkaan. Käydään yhdessä läpi, miten voit esitellä osaamisesi työnantajaa houkuttelevalla tavalla ja mistä löytyisi lisää sinua kiinnostavia työpaikkoja. Tämä palvelu on tarkoitettu ensimmäistä kesätyötään etsivästä aina asiantuntijatasolla toimiviin asti.

LinkedInin salaiset aseet

62 € /h (sis. 24 % alv)

Haluatko enemmän yhteydenottoja headhuntereilta? Tahdotko lisää näkyvyyttä ja laajemmat verkostot? Laitetaan Linkkarisi iskuun!

Tämän sparrauksen jälkeen tiedät, miten saat profiilisi näkymään paremmin headhuntereiden hakutuloksissa ja miten voit esitellä muille osaamistasi kiinnostavasti. Saat myös rohkeutta ja ideoita omien julkaisujen tekoon.

Viime vuonna julkaisuni keräsivät melkein 45 000 näyttökertaa ja 700 reaktiota – tänä vuonna ylitin saman puolessa vuodessa. Nyt olen valmiina jakamaan salaiset aseeni kanssasi, jotta sinunkin osaamisesi pääsee oikeuksiinsa.

Liittolaiset puolellasi

Rekryagentin asiakkaana saat työnhaun selättämiseen yhteistyökumppaneiden palvelut muita edullisemmin.

Tiikeri ei pääse raidoistaan, mutta työnhakijana pääset eroon pilkuistasi hetkessä. Pilkuttaja tarjoaa hakemuksen ja ansioluettelon tarkistuksen yhteishintaan 50 euroa, mutta Rekryagentin asiakkaana saat tämän 40 eurolla.

Työhaastattelun vaatekriisi haihtuu savuna ilmaan, kun varaat Caps Lookin pukeutumisneuvonnan. Kun sinulla on ylläsi ammattilaisen valitsema, parhaita puoliasi korostava asu, voit astella itsevarmana työhaastatteluun. Puolen tunnin pukeutumisneuvonnan hinta on 55 euroa, mutta Rekryagentin asiakkaana maksat vain 45 euroa.